scholingsagenda
aanmelden
contact

Kraamzorg Nascholing Nederland

 

Als verloskundigen zien wij al jaren kraamverzorgenden die bijzonder goed zijn in het voorzien van de randvoorwaarden van een goed verlopende baring en kraambed. Zorgen dat de slaapkamer warm is, de kleertjes van de baby warm zijn, het geruststellen van aanstaande ouders, coachen van de barende, het assisteren van de verloskundige en het opschrijven van alle gebeurtenissen.

 

Dit zijn bij een normaal verlopende baring en kraambed hele belangrijke kwaliteiten, welke met de juiste scholingen nog beter benut en uitgebreid kunnen worden. Dit heeft ons als verloskundigen, nog steeds werkzaam in onze eigen verloskundigenpraktijk, in 2006 gemotiveerd om trainingen en nascholingen te ontwikkelen voor kraamverzorgenden.

 

Al onze trainingen zijn gebouwd op drie pijlers:

1. Theorie

2. Praktische toepassingen van de theorie

3. Communicatie

 

Onze kracht ligt in het feit dat we kennis toepasbaar maken in de praktijk en oefenen met verloskundigen, lotuspatiënten en/of een trainingsactrice. Onze trainingen zijn met name praktisch met een theoretische basis. Kraamverzorgenden zijn praktijkmensen! Dus kennisoverdracht alleen, zo hebben wij ervaren, inspireert veel minder dan praktijkvoorbeelden. Het maakt onze scholingen speciaal en op niveau.

 

CORONA

Alle bijeenkomsten gaan door. Zowel de open inschrijving als incompany. De KZNN werkt altijd met kleine groepen, dus waar nodig zal er een maximum aan deelnemers worden gesteld. (10 - 15 deelnemers)  Dit hangt af van de ruimte waar wij les geven. 

 

RIVM en overheidsrichtlijnen voor een veilige leeromgeving:

- Handdesinfectie aanwezig.

- Veilig gebruik van trainingsmateriaal en fantooms.

- 1.5 meter afstand tussen deelnemers.

- Gebruik van mondmaskers waar nodig.

 

Wanneer je twijfelt over je gezondheid wordt dringend aangeraden om niet deel te nemen aan de scholing.

 

Wil je toch liever niet in een groep les krijgen dan is er toch de mogelijkheid om bij te scholen. Bijvoorbeeld samen met je team. We hebben vier scholingen online. Kijk verder op deze website.

 

'Iedere nascholing weer merken we hoe ontzettend inspirerend het is om met kraamverzorgenden samen te werken!'Geaccrediteerd

Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523146     info@kznn.nl