scholingsagenda
aanmelden
contact

Wie zijn wij

 

Het geven van trainingen combineren wij met onze eigen Verloskundigenpraktijk in Geertruidenberg. Daar ligt onze kracht, dagelijks werkzaam zijn binnen ons vak als verloskundige en daarnaast kennis overdragen aan de beroepsgroep waar wij zo graag mee samen werken. Inmiddels hebben wij een ruim aanbod aan scholingen en trainingen. 

 

Ingrid Damen, in 2002 afgestudeerd in Rotterdam. Sinds 2004 werkzaam in Verloskundigenpraktijk De Moriaen. Ingrid heeft zich geheel gericht op de reanimatie van de pasgeborene. Zij zal bij de meeste reanimatie scholingen aanwezig zijn.

Merlijn de Boer, In 1993 afgestudeerd in Rotterdam en hetzelfde jaar samen met Yvonne in Raamsdonksveer een Verloskundigenpraktijk begonnen. Merlijn formuleert binnen de KZNN de inhoud van de scholingen.

Yvonne Bakker, in 1993 afgestudeerd in Rotterdam. Naar aanleiding van een zeer goede nascholing voor verloskundigen heeft zij samen met Merlijn het initiatief genomen nascholingen voor kraamverzorgenden te gaan ontwikkelen.aanmelden
Markt 21     4931 BR Geertruidenberg     0162-523146     info@kznn.nl