top of page
1aa.jpeg

Maatwerk

'De inhoud van de scholingen zijn altijd bespreekbaar'  Livia Kraamzorg

Alle scholingen en trainingen die wij geven kunnen op maat worden gemaakt.

Helemaal naar eigen wens worden samengesteld. De inhoud is dus bespreekbaar.

Met zorg kunnen we combinaties van diverse onderwerpen maken. Ook onderwerpen door u zelf aangedragen kunnen door ons worden verzorgd.

 

Kraamzorg Nascholing Nederland staat open mee te denken uw kraamverzorgenden individueel of per team te specialiseren op een specifiek onderwerp.

Bijvoorbeeld in het bevorderen van hechting, specialisatie vroege inzet partusassistentie, kwetsbare gezinnen of het signaleren en ondersteunen na bevallingstrauma.

Het draagt dan bij aan specifieke deskundigheid bevordering van uw kraamcentrum en uw kraamverzorgenden krijgen de punten die nodig zijn. 

 

In overleg kan gekeken worden naar de hoeveelheid kraamverzorgenden per nascholing. Naast onze eigen trainingslocatie kunnen ook een door u gewenste locatie worden gebruikt.
Naar wens kunnen wij ook de catering verzorgen.

Olaf.JPG

Ondersteuning bij een scholingsplan.

Als Kraamzorgorganisatie kunt u ondersteuning vragen om al het personeel de juiste punten in de juiste categorie te laten behalen. Ook instromend personeel heeft soms nog scholing nodig die de meeste personeelsleden van uw organisatie al hebben gedaan. Het is soms  moeilijk om goed overzicht te houden wat er aan scholingen aangeboden wordt, wat er nog aan accreditatie behaald moet worden en wat ook nog verdiepend en leerzaam voor kraamverzorgenden is.

Kraamzorg Nascholing Nederland kan een scholingsplan op maat met u of voor u maken.

Als u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebt, horen wij dat graag. Indien u geïnteresseerd bent, zouden wij graag een afspraak met u maken om e.e.a. mondeling toe te lichten. U kunt altijd vragen om een vrijblijvende offerte.

_R3A3985zw.jpg
bottom of page